GENERALE
  PENTRU ELEVI
  PENTRU PROFESORI
  DIVERSE
INSCRIERI


La scoala noastra pot fi inscrisi copiii din Circumscriptia Scolii Gimnaziale "Dimitrie Cantemir" si din afara ei, in conformitate cu Metodologia privind cuprinderea copiilor in clasa pregatitoare, metodologie ce va fi emisa de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in timp util. Circumcriptia scolii noatre poate fi vazuta sau consultata la DETALII.

Observatii:

In conformitate cu Articolul 18, din Legea Educatiei Nationale nr. 1/2011, Planurile cadru ale invatamintului primar si gimnazial includ religia ca disciplina scolara, parte a trunchiului comun. Elevilor apartinind cultelor recunoscute de stat, indiferent de numarul lor, li se asigura dreptul constitutional de a participa la ora de religie, conform confesiunii proprii. La solicitarea scrisa a parintilor sau a tutorelui legal instituit pentru elevul minor, elevul poate sa nu frecventeze orele de religie. In acest caz, situatia scolara se incheie fara disciplina Religie. In mod similar se procedeaza si pentru elevul caruia, din motive obiective, nu i s-au asigurat conditiile pentru frecventarea orelor la aceasta disciplina.

Circumscriptia scolii noastre
Apasati pe butonul [DETALII] de mai jos pentru a obtine harta completa cu intreaga circumscriptie scolara a scolii noastre.

Harta contine blocurile si strazile care tin de circumscriptia scolii noastre, potrivit celei mai recente planificari in vigoare ale autoritatilor locale.

DETALII


  Scoala Gimnaziala 'Dimitrie Cantemir', Vaslui    © 2013 by tesalut.ro
CONTACT    PROGRAM & VACANTE    INSCRIERI    ADMIN